Meny

Hundsim

VI KAN FÖR TILLFÄLLET INTE ERBJUDA SIM DÅ VÅR POOL ÄR UNDER RENOVERING.

Vi återkommer med info när den åter är i bruk.

rehab

FÖRKORTA LÄKNINGSTIDEN OCH FÖRBÄTTRA OPERATIONSRESULTATET
UTAN ATT BELASTA LEDERNA.

Simträning är en skonsam träning som är effektiv, muskelstärkande, konditionshöjande och verkar smärtlindrande. Simträning är dessutom rolig för såväl hunden som hundföraren. Det bästa är att det inte belastar hundens leder. Vår bassäng är specialtillverkad för hundsim och har en upphöjd gångramp runt bassängen för att enkelt kunna hantera din hund. Bassängen har tittglas för att kunna följa hundens rörelser även under vattnet.

För att få simma rekommenderas att djuret är minst 6 månader och frisk. På grund av infektionsrisk bör ej tikar under eller direkt efter löp simma.

För 300:- kan du och din hund få möjlighet tillsammans med en instruktör få testa på att simma.  Vi kan även erbjuda olika erbjudanden som 10-kort, rehabiliteringsplaner mm. Vänligen ring för mer information.

REHAB

Syftet med rehabilitering är att återfå maximal funktion på optimal tid! Man förkortar läkningstiden och förbättrar operationsresultatet. Vi har ett rehabteam bestående av ortopedinriktade veterinärer, hundmassör och fysioterapeut med djursjukvård som bakgrund. Tillsammans kommer vi fram till ett individanpassat träningsschema för just din katt eller hund. Läs mer om rehab »