Meny

Vill du bli en del av gemenskapen på vår djurklinik?

Nu söker vi en legitimerad djursjukskötare till Solstadens Smådjursklinik. Här blir du en del av en varm och trevlig gemenskap.

Som person är du positiv, flexibel och ansvarstagande. Vi tror också att du har hjärtat på rätt ställe och en god känsla för service, alltid med djurägare och djur i fokus.

På Solstadens Smådjursklinik tillämpar vi ett uppskattat faddersystem som innebär att du snabbt kommer in i ditt nya arbete och lär känna dina nya kollegor. Vi uppmuntrar till fortbildning för att du ska kunna utveckla dig i din yrkesroll. Utifrån din yrkesprofil och dina tidigare erfarenheter finns det även möjlighet till fördjupade arbetsuppgifter inom olika kompetensområden, med anpassad lönesättning.

Tjänsten är med schemalagda arbetstider, enbart vardagar. För eventuella frågor ber vi dig kontakta Birgitta Hermansson (HR). Maila ansökan samt cv till birgitta@solstaden.se

Solstadens Smådjursklinik ligger i Karlstad i natursköna Värmland. Här finns alla möjligheter till en rik fritid.
Vid vår klinik erbjuder vi bland annat sjukvård, friskvård, rehab och hundsim. Kliniken har nyligen genomgått en omfattande utbyggnad och är väl utrustad med avancerad teknik. I verksamheten ingår även kliniker i Arvika och Kristinehamn.