Meny

Vi söker en biomedicinsk analytiker

Solstadens Smådjursklinik finns på tre orter i Värmland: Karlstad, Arvika och Kristinehamn. Kliniken är väl utrustad med operationssalar, digitalröntgen, laboratorium, ultraljud, vårdavdelning, rehabavdelning med bassäng och WTM, tandavdelning med tillhörande tandteam.

Vår duktiga BMA går snart på föräldraledighet och vi söker därför en vikarie. Vikariatet som BMA är på vår enhet i Karlstad där vi har vårt eget laboratorium för att kunna ge snabb service till våra kunder/patienter.

Vi gör bl.a. hematologi, klinkemiska analyser, urinanalyser, bakterieodlingar och cytologier. En del av proverna skickas till externa laboratorier. Här finns även en enkel blodbank som sköts av laboratoriepersonalen.

Vi söker dig som är självgående, driven och ansvarstagande. Arbetet sker i nära samarbete med veterinärer och djursjukvårdare och det är viktigt att du är en positiv, flexibel teamspelare. Alltid med djurägare och djur i fokus.

Anställningen är ett föräldraledighetsvikariat på heltid, om längst 14 månader. Arbetstiderna är måndag till fredag 8-17, ej helg eller natt. Tillträde i januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Helen Falkenström,
helen.falkenstrom@solstadenssmadjursklinik.se

Välkommen med din ansökan till oss:
HR Birgitta Hermansson,
birgitta@solstadenssmadjursklinik.se

Vi vill gärna ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.