Meny

Är du på väg mot ditt första jobb som veterinär?

Det är viktigt att få en bra start i arbetslivet. I höstas valde de nyutexaminerade veterinärerna Priyanka Djoehana och Mathias Haug att flytta till Karlstad för att börja arbeta på Solstadens Smådjursklinik. Nu är de redo att axla rollen som faddrar till en ny medarbetare.

Att flytta till Värmland var ingen självklarhet, men i efterhand råder det ingen tvekan om att de är nöjda med sitt val.

– När vi kom till kliniken fick vi ett varmt mottagande och bra uppbackning från första dagen. Vi fick dessutom hjälp med att ordna boende, vilket gjorde det enkelt att flytta till en ny stad, säger Priyanka Djoehana.

På Solstadens Smådjursklinik finns ett faddersystem som gör att de nyanställda snabbt finner sig tillrätta på arbetsplatsen.

– Det är något speciellt med den första arbetsplatsen i karriären och det är superviktigt att man får en bra start och introduktion. På kort tid har vi hunnit få många goda erfarenheter som vi gärna delar med oss av till vår nya kollega, säger Mathias.

 

Vill du jobba som veterinär på Solstadens Smådjursklinik?

Nu söker vi en veterinär som vill bli en del av vårt proffsiga team i Karlstad. Tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Det finns goda möjligheter till utveckling inom både kirurgi, ortopedi och medicin. Jobbet passar utmärkt för dig som håller på att avsluta din utbildning och vill komma till en arbetsplats som erbjuder både nya erfarenheter och stöttning. För att du snabbt ska komma på plats och trivas i Karlstad erbjuder vi gärna hjälp med att ordna med ditt boende.

Hör av dig till Birgitta Hermansson (HR) eller maila ansökan och cv till birgitta@solstaden.se.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker fortlöpande.

 

Solstadens Smådjursklinik ligger i Karlstad i natursköna Värmland. Här erbjuds bland annat sjukvård, friskvård, rehab och hundsim. I dagsläget har kliniken 35 anställda, varav 11 veterinärer. Cirka 16 000 patienter behandlas varje år. Kliniken har nyligen genomgått en omfattande utbyggnad och är väl utrustad med avancerad teknik. I verksamheten ingår även kliniker i Arvika och Kristinehamn samt webbutiken Vet’s Store.